skip to Main Content
info@1dagniet.be Extranet

Wijkwandeling en Marktactie – Schoten

  Beschrijving :

  In de week van 22 tot 28 oktober organiseert de gemeente Schoten samen met de Lokale Politie diverse activiteiten in het kader van de actie ‘1 Dag Niet’, een nationale actie tegen woninginbraken.

  Na een succesvolle eerste editie vorig jaar in wijk Deuzeld, trekken we ook dit jaar onze wandelschoenen aan tijdens een inbraakpreventieve wijkwandeling.
  Dit jaar gaan we op pad in het ‘Centrum’. Op donderdag 25 oktober zullen de Lokale Politie en de diefstalpreventieadviseurs de inwoners begeleiden doorheen de straten en zullen ze her en der halt houden om nuttige tips en adviezen te geven.
  Tijdens een hapje en een drankje kan je achteraf allerlei extra info inwinnen en een babbeltje slaan.

  Tijdens de zaterdagmarkt van 27 oktober kan je tussen 10u00 en 12u00 langskomen in het pop-up kraam van de politie en de dienst integrale veiligheid.
  Daar zal je inbraakpreventief advies kunnen inwinnen, een afspraak maken met een diefstalpreventieadviseur, je fiets laten graveren, meer te weten komen over de BIN-werking, en nog veel meer.

  Voor meer info omtrent een deelname aan de wijkwandeling en de andere initiatieven, kan je contact opnemen met de dienst integrale veiligheid van de gemeente via het nummer
  03 680 23 57 of via een onderstaande e-mail.

  Organisatie :

  Gemeente en Politiezone Schoten

  Email:

  iv@schoten.be

  Locatie

  Facebooktwitter